Valmistamme ECO-mattosarjoja autoihin, veneisiin, erikoisajoneuvoihin ja muihin vaativiin kohteisiin
Mattojen materiaali on ekologinen ja kierrätettävä EVA. Turvallinen, myrkytön ja hajuton. Ainutlaatuisen kennorakenteen ansiosta lika ja vesi kerääntyy tasaisesti kennoihin. Matot voi helposti puhdistaa ravistamalla tai vedellä huuhtelemalla. Sisäilmanlaatu paranee ja ikkunoiden huurtuminen vähenee. Materiaali kestää jopa -50°C kylmyyden ja yli +70°C kuumuuden. Iskunkestävä, ääntä ja lämpöä eristävä. Miellyttävän tuntuiset ja todella tyylikkäät ECO-matot saatavana monissa eri väreissä. Maton ja kanttauksen värit valittavissa asiakkaan toiveiden mukaisesti.
(salmiakki- tai hunajakenno-kuvio) Kennojen keräyskyky jopa 1 litra nestettä/matto.
Ekologinen ja kierrättävä EVA-materiaali. Turvallinen, myrkytön ja hajuton.
Kestää jopa -50°C kylmyyden ja yli
+70°C kuumuuden

Saatavana monissa eri väreissä. Maton ja kanttauksen värit valittavissa asiakkaan toiveiden mukaisesti.
Alkuperäismattojen kiinnikkeet kaikkiin malleihin. Löytyy myös verhoiluun kiinnitettävät yleisklipsit joilla matot pysyvät napakasti paikoillaan.
ECO-matto ei ole liukas, kuten
tavalliset kumimatot.

Helppo ja nopea puhdistaa ravistamalla tai vedellä huuhtelemalla
Paras hinta/laatu-suhde, meitä saat autoosi takuulla sopivat ja laadukkaat ECO-matot edullisesti.

AINUTLAATUINEN KENNORAKENNE
EKOLOGINEN MATERIAALI
SOVELTUU TALVI- JA KESÄKÄYTTÖÖN
LAAJA VALIKOIMA VÄREJÄ
HYVÄT KIINNIKKEET
HYVÄ PITO
HELPPO PUHDISTAA
HINTA JA LAATU
ETEEN, TAAKSE
JA TUNNELI
80€
ETEEN, TAAKSE
+ TAVARATILA
140€
SETTI TILA
- AUTOON (3 RIVIÄ)
100€
SETTI TILA-AUTOON
(3 RIVIÄ) + TAVARATILA
160€
Katalogi
ECO-matot mittatilaustyönä
Teemme mattoja myös mittatilauksena erikoisajoneuvoihin,
veneisiin ja muihin vaativiin kohteisiin. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!
Palaute asiakkailtamme
Usein kysytyt kysymykset
Mistä ECO-matto on tehty?
- Valmistuksessa käytetään EVA-materiaalia (Ethylene Vinyl Acetate). EVA on erityinen sekoitus kuplattua muovia ja kumia. Kevyt, mutta erittäin kestävä materiaali. Ei päästä vettä läpi. Myrkytön, hajuton, turvallinen ja kierrätettävä. Kestää jopa -50°c kylmyyden ja yli +70°C kuumuuden. Tämä erikoissolumuovi on myös iskunkestävä sekä ääntä ja lämpöä eristävä.
Voiko ECO-matto mennä pilalle kemikaaleista?
- Matot kestävät hyvin tavallisimpia autokemikaaleja, esim. öljyt, pesuaineet, jne. Tärkein ominaisuus kuitenkin on, että matot suojaavat niin auton sisustaa kuin matkustajien kenkiä. Kennokuvioinnin ansiosta lumi, vesi tai lika eivät pääse valumaan pois matolta. ECO-mattojen puhdistus on helppoa: huuhtele matot vedellä ja ravistele kuivaksi - ne ovat taas kuin uudet! Jos matot eivät puhdistu pelkällä vedellä niin käytä apuna mietoa pesuainetta. Ecoautomatot soveltuvat kesä- ja talvikäyttöön.
Onko ECO-matto tarpeellinen auton tavaratilassa?
- KYLLÄ ON. Tavaratilan normaali käyttö voi vahingoittaa auton alkuperäistä verhoilua. Kauppakassit, postipaketit, matkalaukut, lastenrattaat, rakennustarvikkeet, ja harrastusvälineet voivat liata tai jopa rikkoa autosi alkuperäisen verhoilun. ECO-matto on paras ratkaisu tavaratilan suojaamiseen, tavarat pysyvät myös paremmin paikoillaan.
Miten ECO-matto eroaa tavallisesta kumimatosta?
- ECO-mattojen yksi tärkeimmistä ominaisuuksista on ainutlaatuinen kennokuvionti. Kennot pitävät veden ja lian jämäkästi paikoillaan. Ajon aikana vesi ei hölsky, loisku eikä valu pitkin mattoa, kuten tavallisissa kumimatoissa. Vesi poistuu kennoista ravistelemalla vasta silloin, kun matto on lähes pystysuorassa asennossa. Tämä ominaisuus takaa sen, että ECO-maton saa nostettua autosta ulos siististi ja helposti puhdistusta varten - verhoilua tai itseään sotkematta.
ECO-mattojen värivaihtoehdot?
- Ulkonäkö erottuu erittäin positiivisella tavalla muista automatoista. ECO-mattoja ja kanttinauhoja on saatavana useissa väreissä, joten erilaisia väriyhdistelmiä on tarjolla kymmenittäin. Meiltä saat omaan makuusi ja autosi värimaailmaan parhaiten sopivat matot, koska valmistamme jokaisen mattosarjan aina tilauksesta.
Mikä on mattojen paksuus?
- Maton paksuus on 10mm, kennojen syvyys on 7mm.
Saako matot pestä painepesurilla?
- Useimmiten vedellä huuhtelu riittää (mattojen likaisuudesta riippuen). Matot saa pestä kaikilla pesuaineilla ja myös painepesurilla.
Pysyvätkö matot hyvin paikoillaan?
- Käytämme mattojen kiinnitykseen auton omia alkuperäisklipsejä. Jos autossa ei ole mitään kiinnikkeitä, käytämme verhoiluun kiinnitettäviä yleisklipsejä.
Onko kysyttävää?

Ota yhteyttä


+358 40 1950233
ecoautomatto@gmail.com
Käyntiosoite:
Linnanrakentajantie 6-8,
00880 Helsinki
TILAA ECOAUTOMATTO SARJAN
YHTEYSTIEDOT
VALITSE POHJA
VALITSE VÄRI
VALITSE KANTTI
LISÄVARUSTEET
TILAA ECOAUTOMATTO SARJAN
YHTEYSTIEDOT
VALITSE POHJA
VALITSE VÄRI
VALITSE KANTTI
LISÄVARUSTEET
TILAA ECOAUTOMATTO SARJAN
YHTEYSTIEDOT
VALITSE POHJA
VALITSE VÄRI
VALITSE KANTTI
LISÄVARUSTEET
TILAA ECOAUTOMATTO SARJAN
YHTEYSTIEDOT
VALITSE POHJA
VALITSE VÄRI
VALITSE KANTTI
LISÄVARUSTEET
YHTEYSTIEDOT
TOIMITUS JA MAKSU
MAKSU
Maksu onnistuu laskulla, kortilla tai käteisellä. Laskun saat heti tilauksen jälkeen.

TOIMITUS
Toimitamme matot postilla lähempään postipisteen. Toimitus kestää muutaman päivän. Jos haluat saada tilaus postilla, laita se lisätietoihin, kun teet tilaus. Pyytämällä saat myös seurantakoodin paketista. Kun paketti saapuu lähempään postiin, sinä saat viestin puhelimeeseen tai sähköpostiin.
Доставка почтой
ECOAUTOMATTO: коврики в салон, которые понравятся вашему автомобилю
Ощущения водителя, его настроение и восприятие дорожных ситуаций во многом зависят от атмосферы, созданной в салоне. Существуют детали, которые в первую очередь обеспечивают уют, комфорт и чистоту. Одно из таких средств – автоковрик. Долгое время самыми распространенными изделиями были резиновые и текстильные, но ни те, ни другие не обеспечивают требуемый уровень чистоты и удобства использования.

Компания ECOAUTOMATTO поставила перед собой цель: создать абсолютно новый продукт, сочетающий в себе практичность, функциональность и эстетичность. Когда мы начали свою деятельность,. было принято решение для изготовления ковриков в салон автомобиля использовать инновационный материал – Ethylene Vinyl Acetate или сокращенно EVA. Опытные изделия превзошли все наши ожидания и началось серийное производство и продажа ковриков ECOAUTOMATTO.

Мы можем заявить с абсолютной уверенностью, что являемся первыми производителями автоковриков из материала EVA на территории Финляндии. У нас есть партнеры и региональные представители, реализующие нашу продукцию, но технологию производства мы не передавали никому. Если вас интересует оригинальный продукт по доступной цене, полностью соответствующий заявленным свойствам, а не похожая внешне подделка, обращайтесь к непосредственному разработчику и производителю ковриков для автомобиля.Мы искренне рады каждому посетителю нашего сайта.

Kiitos!
Kiitos, tilaus on vastaanotettu. Lasku tulee ilmoittamaasi sähköpostiin muutaman arkipäivän sisällä.
Made on
Tilda